Με τι ασχολούμαστε...

synergeio

Βιοκλιματική Αναβάθμιση Κτιρίων - Μηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Κτιριακές Ενισχύσεις

Η εταιρεία μας από το 1979 δραστηριοποιείται στη μελέτη, το σχεδιασμό την εφαρμογή μηχανολογικών εγκαταστάσεων και τις ενισχύσεις φέροντος οργανισμού κτιρίων.

Oι εξελίξεις των ερευνών για τις επιπτώσεις της μόλυνσης του πλανήτη και οι αρνητικές συνέπειες του φαινομένου του θερμοκηπίου μας οδήγησαν στην ανάγκη να στραφούμε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η εταιρία μας αποφάσισε να αναπτύξει την δραστηριότητά της στην ηλιοθερμία και τη γεωθερμία αποκτώντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτείται.

Σκοπός μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση των κτιρίων μέσω της ορθολογικής χρήσης της ενέργειας, έχοντας σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων απο τον πελάτη.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και χαρακτηριστικό γνώρισμα των έργων που έχουμε υλοποιήσει αποτελεί η αναλυτική περιγραφή, η κοστολόγηση των εργασιών και υπηρεσιών μας και η συνέπεια που τηρείται στο χρονοδιάγραμμα του έργου.


Ζητήστε προσφορά σήμερα

Υπηρεσίες

Μελέτη και Σχεδιασμός

Μελέτη και Σχεδιασμός του έργου συμπεριλαμβανομένων των τρόπων αντιμετώπισης κάθε προβλήματος

Επίβλεψη έργων

Επίβλεψη και επιθεώρηση της σωστής λειτουργίας της εγκατάστασης.

Προσωπικό

Η διαρκής και πολύπλευρη ανάπτυξη των αδειούχων στελεχών μας αποτελούν την κινητήριο δύναμη της εταιρείας μας, παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Υλικά

Προμήθεια πρώτων υλών και εγκατάσταση συστημάτων

Συνεργάτες

Αποτελούν τον κορμό για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά των υπηρεσιών μας

Συγγενής εταιρεία

Συστήματα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων